O nama

Početna / O nama
\

O našem poslovanju - SOFF

Firma d.o.o. Soff sa sjedištem u Šatorovićima , općina Brčko Distrikt se bavi proizvodnjom, otkupom i prodajom voća i povrća na veliko i malo.

Firma je osnovana 2009-te godine, i kao takva posluje na poručju cijele Bosne i Hercegovine. Soff d.o.o. posjeduje Global-gap cetifikat, što znači da sva roba ( voće i povrće) je proizvedena, skladištena, pakovana i distribuirana po GlobalGap standardu. Također firma posjeduje vlastete voćnjake, od kojih treba izdvojiti plantaže borovnice, šljive i trešnje. Otkupom se prvenstveno bavi u okolnim mjestima sjedišta firme, a u zadnje vrijeme posluje i na području cijene Bosne i Hercegovine, kao i susjednih zemalja. Soff d.o.o. je firma koja posjeduje i hladnjaču kapaciteta 300 tona. Firma vrši otkup i prodaju šljive, kruške, jabuke, trešnje, višnje, jagode, maline, borovnice, kajsije. U naredom periodu se planira širenje koperanata, kao i širenje otkupnih i prodajnih kapaciteta.

"SOFF"

Pročitaj više

Izdvojena ponuda

Višnja

Višnje su poznate po svojim brojnim ljekovitim svojstvima i antioksidativnom djelovanju. Bogate su vitaminima A, C, E i folnom kiselinom, mineralima kalijem, magnezijem, željezom i vlaknima.

Jagoda

Jagode su jedna od namirnica koje spadaju u grupu “superhrana” zato što pored običnih vitamina i minerala sadrže cijeli niz supstanci koje nisu esencijalne ali štite naše zdravlje, a potencijalno i liječe neke bolesti.

Kontakt